...

Svs verzorgt opleidingen voor de schoonmaak branche en facilitaire dienstverlening.

Schoonmaken is een vak. Om goed schoon te kunnen maken heeft men meer nodig dan alleen een dweil en een emmer water. Je moet toch aardig wat kennis hebben van materialen en producten om de klus veilig en met een goed resultaat te kunnen volbrengen.

Al onze medewerkers hebben een opleiding gehad bij Svs voor het vakgebied waarin zij werkzaam zijn. Professioneel en vakbekwame mensen verrichtten de opdrachten. Nieuwe medewerkers worden altijd begeleid bij hun taak uitvoering door een leidinggevende medewerker indien hun opleiding nog niet is voltooid.


Info

Schoonmaak

Schoonmaken is een vak. Om goed schoon te kunnen maken heeft men meer nodig dan alleen een dweil en een emmer water. Je moet toch aardig wat kennis hebben van materialen en producten om de klus veilig en met een goed resultaat te kunnen volbrengen

Info

Glazenwasserij

Het wassen van ramen is niet zo eenvoudig als het klinkt. Een allround glazenwasser moet tegenwoordig aan strenge veiligheid eisen voldoen om zijn werk goed te kunnen uitvoeren. Ook moet hij veilig kunnen werken met verschillende ladders,hoogwerkers en gevelonderhoudinstalaties.

Info

Specialistische reiniging

Specialistich reinigen is een breed begrip. Deze tak van het schoonmaken omvat een scala aan disciplines. Vaak gaat het hier om materiaal kennis product kennis en machine gebruik. De naam zegt t al hier moet men een specialist voor zijn om deze klussen uit te voeren.

Info