Calor Cleaning Service Rotterdam

De geschikte partner voor de schoonmaak

Under construction

Kennismaking

Calor Cleaning Service Rotterdam (CCSR) is opgericht in 2000. Gestart met de glazenwasserij en na enige tijd door de behoeften van de klanten zijn we ook bedrijfsruimten gaan schoonmaken.

Door dienstverlenende werkzaamheden te verichten voor bouwbedrijven zijn we gegroeid tot een multi dienstverlenend schoonmaakbedrijf. Het volgen van scholing (SVS.) en opgedane ervaringen zorgen ervoor dat wij van alle markten thuis zijn.

Info

Doelgroep

Wij voeren werkzaamheden uit voor bedrijven maar ook voor particulieren.

  • Woningbouwverenigingen
  • Zorginstellingen
  • Bouwbedrijven
  • Makelaars
  • Gemeenten
  • Horeca
  • Vve

Info

Service

Kwaliteit is wat er van ons verwacht wordt,maar kwaliteit bestaat uit meer dan alleen een schone vloer of een schoon raam.

De communicatie ivm. wat waar hoe en door wie is er iets schoongemaakt is zeer belangrijk voor de continuiteit. Logboeken zorgen ervoor dat de taken naar volle tevredenheid van de klant worden uitgevoerd. Ons motto is: Controle is geen wantrouwen.

Info

...

Schoonmaak

Schoonmaken is een vak. Om goed schoon te kunnen maken heeft men meer nodig dan alleen een dweil en een emmer water. Je moet toch aardig wat kennis hebben van materialen en producten om de klus veilig en met een goed resultaat te kunnen volbrengen.

Info

...

Glazenwasserij

Het wassen van ramen is niet zo eenvoudig als het klinkt. Een allround glazenwasser moet tegenwoordig aan strenge veiligheid eisen voldoen om zijn werk goed te kunnen uitvoeren. Ook moet hij kunnen werken met verschillende ladders,hoogwerkers en gevelonderhoudinstalaties.

Info

...

Specialistische reiniging

Specialistich reinigen is een breed begrip. Deze tak van het schoonmaken omvat een scala aan disciplines. Vaak gaat het hier om materiaal kennis product kennis en machine gebruik. De naam zegt t al hier moet men een specialist voor zijn om deze klussen uit te voeren.

Info